tiistai 24. toukokuuta 2022

NDM Fantacy Mile ja NDM Elite Trot etkot

 NDM Fantacy milessa hevosillamme on lähtöradat neljä ja 12. 

Radalta neljä Eve Invasion lähtee lujaa tuolta paikalta varmasti lujaa ja on täyin arvoitus minne saakka se siitä riittää. Voittoon emme usko mutta kyllä tämän mielestämme pitäisi tästä saada jatkopaikka Sprint Testiin. Jos paikka ei kuitenkaan irtoa niin tällä yritetään ilmoittaa Sprint Testin avoimille paikoille tai Chance 1 serieen. 

Radalta 12 Starttaava K. Holiday B on tiukan paikan edessä ja voi olla utopiaa toivoa tältä jatkopaikkaa. Oletettavasti tällä on Fantacy Milen jälkeen edessä Sprint Testin avoimet paikat tai Change Series 1. 


NDM Elite Trotissa hevosillamme on lähtöradat nelja 12. 

Radalta neljä starttaava Bos Grunniens lähtee kovaa liikkeelle mutta laukka vaara on olemssa. Yhtään ei pysty sanoa kauan tämä jaksaa kärkihevosten mukana roikkua. Kuuden parhaan joukkoon tällä mielestäni pitää tulla mutta kolmen parhaan joukkoon pitäisi tulla. Jos ja kun jatkopaikka ei tälle irtoa niin seuraavaksi kokeillaan Chance I tai II seriestä ja katsotaan että miten niissä menee. 

K. Very cute ei ole parhaassa iskussaan ollut näissä viime starteissaan ja tämä on varmasti liian kova startti tälle. Jos tämä nyt ei hullun tuurilla sijoitu kolmen parhaan joukkoon ja saa sieltä jatkopaikkaa niin tämä jää hevosen viimeiseksi kilpailuksi tämän uralla näillänäkymillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti