tiistai 7. marraskuuta 2023

Aken Ravitallin Halloween raveihin etkot

 K. Kamalan Jekku (aavemaili) 

Kamalan Jekku on erinomaisessa fyysisessä kunnossa ja sillä on hyvät mahdollisuudet menestyä, kunhan matkavauhti pysyy tasaisena koko matkan ajan. Tämä johtuu siitä, että Kamalan Jekku ei ole erityisen kestävä eikä nopea.

K. Paranormal Ozzy (black magic mile)

Radical Ozzy herättää odotuksia menestyksestä tässä kilpailussa. Parhaat mahdollisuudet sen menestymiseen liittyvät siihen, että se saa mahdollisuuden lyhyeen ja vauhdikkaaseen loppukiriin.

K. Talvi Tuulikki (kummajaismaili)

Talvi Tuulikki ei ole tällä hetkellä parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Sen menestysmahdollisuudet perustuvat siihen, että se pysyy ravilla koko matkan ajan. Talvi Tuulikilla on hyvä vauhtikestävyys ja vahva pätkänopeus, mikä voi olla sen etu kilpailussa jos vaan pysyy ravilla.

K. Paranormal Banana (Zombie Mile)

Paranormal Banana on tällä hetkellä kaukana huippukunnostaan, eikä siltä voida odottaa minkäänlaista menestystä nykyisessä kunnossaan. Tässä kilpailussa tarvitaan vauhtikestävyyttä ja pätkänopeutta, mutta näitä ominaisuuksia ei valitettavasti löydy Paranormal Bananasta. Menestys tässä lähdössä olisi todellinen yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti